la nostra història

AQUEST ÉS EL NOSTRE SECRET

Casa Pladevall és el fruit de l’esforç, la il·lusió i la passió per les coses ben fetes. Tradició i innovació s’uneixen per donar als nostres productes el sabor i l’aroma que els fan tan reconeguts. Casa Pladevall s’ha convertit en una empresa de referència en el sector, apostant pel menjar de qualitat, el producte de proximitat i el tracte personalitzat.

la nostra història

Casa Pladevall va néixer al 1961, quan l’Isidre i la Maria Teresa, després d’haver treballat un temps a la botiga de queviures de l’avi Lluís a Sallent, al cor de Catalunya, van decidir obrir la seva pròpia parada al Mercat Central de Salou.

Indrets com Sallent, Salou, Reus i Tarragona formen part de la historia d’aquesta casa.

Fruit del seu esforç i la seva il·lusió, van tenir tant èxit que dos estius més tard van obrir una parada al Mercat Central de Reus.

Amb l’arribada a Tarragona d’una part de la família uns anys més tard, Casa Pladevall va obrir una botiga a la Plaça de Font i una parada al Mercat Central de la ciutat.

Amb el temps, les noves generacions van prendre el relleu i van modernitzar el negoci, introduint els menjars cuinats i canviant la infraestructura de l’empresa.

Actualment, amb les remodelacions dels Mercats Centrals de Tarragona i Reus, Casa Pladevall ha agafat un rol capdavanter, apostant pel menjar de qualitat, el producte de proximitat i el tracte personalitzat.

En aquest llarg camí, la família Pladevall ha comptat amb treballadors, col·laboradors i altres persones sense les quals Casa Pladevall no seria el que és, una empresa de referència en el sector.

Meet Our Executive Chef

Les nostres botigues

Reus Mercat Central

Carrer Sardà i Cailà, s/n
Parada 165: Tel. 977 320 222
Parada 37-38-39: Tel. 977 310 175

Tarragona Mercat Central

Plaça de Corsini , S/N
Plats Cuinats: Tel. 977 244 065
Carnisseria i xarcuteria: Tel. 977 229 496

Tarragona Plaça de la Font

Botiga a la Plaça de la Font, 55 - Baixos
Delicatessen: Tel. 977 234 203.