Plats cuinats

sopes i cremes

  • Caldo de pollastre
  • Crema de carabassa
  • Crema de carabassó
  • Crema de carxofa
  • Crema de marisc (Nadal)
  • Crema de meló
  • Crema de pèsols
  • Crema de xampinyons
  • Escudella
  • Fumet de peix
  • Gaspatxo
  • Gaspatxo de síndria
  • Porrusalda
  • Sopa de galets (Nadal)

pasta

  • Amanida de fussili amb gambes
  • Amanida de llacets amb olivada
  • Amanida de tagliatelle amb gambes
  • Caneló de confit d’ànec i foie
  • Canelons de bolets
  • Canelons de carn
  • Canelons de rap i gambes
  • Canelons d’espinacs
  • Canelons d’estiu
  • Cintes de mozzarella
  • Couscous
  • Espaguetis al pesto
  • Espaguetis ragú
  • Fideus de gules amb gambes
  • Fideus xinos
  • Lasagna
  • Macarrons
  • Taboulé de couscous
  • Tallarines amb camagrocs i rovellons
  • Tallarines amb ceps

arrossos i fideuàs

  • Arròs blanc
  • Arròs de bacallà (temporada)
  • Arròs de carxofa i galeres
  • Arròs de conill i pollastre
  • Arròs de pop i gambes
  • Arròs de verdures
  • Arròs negre
  • Fideuà amb calamars
  • Fideuà amb cloïsses
  • Fideus de gules amb gambes
  • Paella de marisc

vegetariÀ

  • Croquetes de verdures
  • Espaguetis al pesto
  • Espinacs amb panses i pinyons
  • Faves, pèsols i carxofes
  • Fesols, espinacs i romesco
  • Gaspatxo
  • Gaspatxo de síndria
  • Hummus de cigrons
  • Lasagna de carabassó, rovellons i formatge de cabra
  • Lasagna de verdures
  • Llenties amb verdures
  • Mongetes “pochas” amb verdures
  • Patata i bajoca
  • Pebrot escalivat
  • Pebrot verd farcit
  • Quiche d’all porro
  • Quinoa amb verdura i bolets
  • Samfaina
  • Taboulé de couscous
  • Taboulé de quinoa
  • Tallarines amb camagrocs i rovellons
  • Tallarines amb ceps
  • Verdures a la planxa

entrants

  • Col, patata i cigrons
  • Col, patata i pèsols
  • Couscous
  • Espinacs, panses i pinyons
  • Faves a la catalana
  • Faves, pèsols i carxofes
  • Fesols amb cloïsses
  • Fesols, espinacs i romesco
  • Llenties amb verdures
  • Llenties guisades amb xoriço
  • Mini carxofes amb pernil (fredes)
  • Mongetes “pochas” amb verdures
  • Mussaca
  • Patata i bajoca
  • Pebrot escalivat
  • Pebrot verd farcit
  • Pebrots del piquillo
  • Pèsols amb pernil
  • Quiche d’all porro
  • Quinoa amb verdura i bolets
  • Samfaina
  • Taboulé de couscous
  • Taboulé de quinoa
  • Trinxat de la Cerdanya
  • Verdures a la planxa

carn

  • Tripa cuinada (porc)
  • Tripa de vedella
  • Capó de Nadal farcit
  • Cargols amb pernil
  • Confit d’ànec amb compota de poma (Nadal)
  • Conill a l’allet
  • Conill amb ceps
  • Costella a la barbacoa
  • Cuixes de pollastre rostit
  • Espatlla de cabrit al forn (Nadal)
  • Filet de porc ibèric a la crema de bolets (Nadal)
  • Fricandó amb moixernons
  • Galtes estofades amb rovellons
  • Jarret de vedella amb rovellons i moniatos
  • Llom de pagès amb orellanes, prunes i pinyons (Nadal)
  • Llom de pagès amb poma (Nadal)
  • Mandonguilles a la jardinera
  • Mandonguilles amb sépia
  • Peus amb bolets
  • Peus cuinats amb pinyons
  • Pollastre a la planxa a l’allet
  • Pollastre al curri
  • Pollastre arrebossat
  • Pollastre de pagès amb ceps (Nadal)
  • Roast-beef amb ceba confitada
  • Rodó de pollastre farcit (Nadal)
  • Rodó de pollastre farcit amb pernil dolç, formatge, ou dur i pebrot
  • Rodonets de pollastre farcits amb ceba confitada
  • Tall rodó de vedella al cava i bolets (Nadal)

peix

  • Anelles de calamar amb ceba confitada
  • Bacallà a la llauna
  • Bacallà amb ceba i tomàquet
  • Bacallà amb samfaina
  • Calamars farcits tradicionals
  • Lluç amb gambes
  • Lluç amb salsa verda (Nadal)
  • Lluç arrebossat
  • Mandonguilles amb sépia
  • Pops amb ceba
  • Rap amb romesco i cloïsses
  • Rèmol al forn
  • Seitons amb vinagre
  • Salmó confitat amb verdures
  • Sardines escabetxades
  • Sépia a la planxa
  • Sépia amb allioli
  • Sépia estofada

postres

  • Coc tradicional
  • Crema catalana
  • Flam d’ou
  • Iogurt grec artesà
  • Menjar blanc (temporada)
  • Pannacotta amb melmelada
  • Pastís de formatge