Plats cuinats
Menu
sopes i cremes
- Caldo de pollastre
- Crema de carabassa
- Crema de carabassó
- Crema de carxofa
- Crema de marisc (Nadal)
- Crema de meló
- Crema de pèsols
- Crema de xampinyons
- Escudella
- Fumet de peix
- Gaspatxo
- Gaspatxo de síndria
- Porrusalda
- Sopa de galets (Nadal)
pasta
- Amanida de fussili amb gambes
- Amanida de llacets amb olivada
- Amanida de tagliatelle amb gambes
- Caneló de confit d’ànec i foie
- Canelons de bolets
- Canelons de carn
- Canelons de rap i gambes
- Canelons d’espinacs
- Canelons d’estiu
- Cintes de mozzarella
- Couscous
- Espaguetis al pesto
- Espaguetis ragú
- Fideus de gules amb gambes
- Fideus xinos
- Lasagna
- Macarrons
- Taboulé de couscous
- Tallarines amb camagrocs i rovellons
- Tallarines amb ceps
arrossos i fideuàs
- Arròs blanc
- Arròs de bacallà (temporada)
- Arròs de carxofa i galeres
- Arròs de conill i pollastre
- Arròs de pop i gambes
- Arròs de verdures
- Arròs negre
- Fideuà amb calamars
- Fideuà amb cloïsses
- Fideus de gules amb gambes
- Paella de marisc
vegetariÀ
- Croquetes de verdures
- Espaguetis al pesto
- Espinacs amb panses i pinyons
- Faves, pèsols i carxofes
- Fesols, espinacs i romesco
- Gaspatxo
- Gaspatxo de síndria
- Hummus de cigrons
- Lasagna de carabassó, rovellons i formatge de cabra
- Lasagna de verdures
- Llenties amb verdures
- Mongetes “pochas” amb verdures
- Patata i bajoca
- Pebrot escalivat
- Pebrot verd farcit
- Quiche d’all porro
- Quinoa amb verdura i bolets
- Samfaina
- Taboulé de couscous
- Taboulé de quinoa
- Tallarines amb camagrocs i rovellons
- Tallarines amb ceps
- Verdures a la planxa
entrants
- Col, patata i cigrons
- Col, patata i pèsols
- Couscous
- Espinacs, panses i pinyons
- Faves a la catalana
- Faves, pèsols i carxofes
- Fesols amb cloïsses
- Fesols, espinacs i romesco
- Llenties amb verdures
- Llenties guisades amb xoriço
- Mini carxofes amb pernil (fredes)
- Mongetes “pochas” amb verdures
- Mussaca
- Patata i bajoca
- Pebrot escalivat
- Pebrot verd farcit
- Pebrots del piquillo
- Pèsols amb pernil
- Quiche d’all porro
- Quinoa amb verdura i bolets
- Samfaina
- Taboulé de couscous
- Taboulé de quinoa
- Trinxat de la Cerdanya
- Verdures a la planxa
carn
- Tripa cuinada (porc)
- Tripa de vedella
- Capó de Nadal farcit
- Cargols amb pernil
- Confit d’ànec amb compota de poma (Nadal)
- Conill a l’allet
- Conill amb ceps
- Costella a la barbacoa
- Cuixes de pollastre rostit
- Espatlla de cabrit al forn (Nadal)
- Filet de porc ibèric a la crema de bolets (Nadal)
- Fricandó amb moixernons
- Galtes estofades amb rovellons
- Jarret de vedella amb rovellons i moniatos
- Llom de pagès amb orellanes, prunes i pinyons (Nadal)
- Llom de pagès amb poma (Nadal)
- Mandonguilles a la jardinera
- Mandonguilles amb sépia
- Peus amb bolets
- Peus cuinats amb pinyons
- Pollastre a la planxa a l’allet
- Pollastre al curri
- Pollastre arrebossat
- Pollastre de pagès amb ceps (Nadal)
- Roast-beef amb ceba confitada
- Rodó de pollastre farcit (Nadal)
- Rodó de pollastre farcit amb pernil dolç, formatge, ou dur i pebrot
- Rodonets de pollastre farcits amb ceba confitada
- Tall rodó de vedella al cava i bolets (Nadal)
peix
- Anelles de calamar amb ceba confitada
- Bacallà a la llauna
- Bacallà amb ceba i tomàquet
- Bacallà amb samfaina
- Calamars farcits tradicionals
- Lluç amb gambes
- Lluç amb salsa verda (Nadal)
- Lluç arrebossat
- Mandonguilles amb sépia
- Pops amb ceba
- Rap amb romesco i cloïsses
- Rèmol al forn
- Seitons amb vinagre
- Salmó confitat amb verdures
- Sardines escabetxades
- Sépia a la planxa
- Sépia amb allioli
- Sépia estofada
postres
- Coc tradicional
- Crema catalana
- Flam d’ou
- Iogurt grec artesà
- Menjar blanc (temporada)
- Pannacotta amb melmelada
- Pastís de formatge