Xarcuteria
pernils
La qualitat dels nostres pernils és un dels pilars de la nostra família, ja que els seleccionem personalment en el seu lloc d’origen i seguim el seu procés de curació fins que arriben al punt òptim per a la seva degustació. Aquest segell distintiu fa que ens sentim orgullosos de la variada selecció que oferim de porc blanc, ibèric i de gla.
- Pernil de Terol de porc blanc
- Pernil de Salamanca de porc blanc
- Pernil ibèric de Salamanca
- Pernil ibèric de “recebo”, de diferents procedències
- Pernil ibèric de gla de Jabugo
- Pernil ibèric de gla Joselito
- Selecció en espatlles ibèriques de gla com Joselito i similars
embotits
L’elaboració d’embotits artesans forma part dels nostres orígens familiars. Els fem tal com ens van ensenyar els nostres avis, juntament amb els controls de qualitat i les mesures d’higiene requerides en l’actualitat.
- Selecció de pernil dolç casolà: al forn, al bany maria i de gall d’indi.
- Varietat de botifarres casolanes de producció pròpia blanques i negres: culanes, botifarra per coure, botifarra d’ou, botifarra d’arròs, botifarra de ceba
- Catalana trufada
- Bisbe blanc
- Mortadel·la d’oliva
- Llonganissa de Pagès
- Salsitxó d’Olot
- Fuet
- Somaia
- Selecció de xoriços: Joselito amb porc de gla, ibèric, Zamora i altres varietats artesanes per cuinar o menjar al tall
formatges
Una gran selecció de formatges fa que els nostres clients trobin productes adequats a les seves expectatives, ja siguin experiències gastronòmiques o formatges de qualitat per al consum quotidià.
La nostra proposta passa per preservar l’equilibri entre les petites formatgeries artesanes de proximitat, els formatges europeus més reconeguts i les aportacions innovadores més exòtiques.
- Selecció de formatges “manchegos” D.O.: Ojos de Guadiana, Pessebre, “Añejos” artesans
- Selecció en formatges francesos: Brie, Roquefort, Munster
- Parmigiano Reggiano D.O. 24 mesos de curació
- Formatges artesans de cabra baixos en greix
- Formatges catalans de cabra “de tovalló”
- Gorgonzola
- Pecorino
- Comté D.O. 30 mesos de curació
- Formatge fresc de pastor natural