pernils

La qualitat dels nostres pernils és un dels pilars de la nostra família, ja que els seleccionem personalment en el seu lloc d’origen i seguim el seu procés de curació fins que arriben al punt òptim per a la seva degustació. Aquest segell distintiu fa que ens sentim orgullosos de la variada selecció que oferim de porc blanc, ibèric i de gla.

  • Pernil de Terol de porc blanc
  • Pernil de Salamanca de porc blanc
  • Pernil ibèric de Salamanca
  • Pernil ibèric de “recebo”, de diferents procedències
  • Pernil ibèric de gla de Jabugo
  • Pernil ibèric de gla Joselito
  • Selecció en espatlles ibèriques de gla com Joselito i similars

embotits

L’elaboració d’embotits artesans forma part dels nostres orígens familiars. Els fem tal com ens van ensenyar els nostres avis, juntament amb els controls de qualitat i les mesures d’higiene requerides en l’actualitat.

  • Selecció de pernil dolç casolà: al forn, al bany maria i de gall d’indi.
  • Varietat de botifarres casolanes de producció pròpia blanques i negres: culanes, botifarra per coure, botifarra d’ou,  botifarra d’arròs, botifarra de ceba
  • Catalana trufada
  • Bisbe blanc
  • Mortadel·la d’oliva
  • Llonganissa de Pagès
  • Salsitxó d’Olot
  • Fuet
  • Somaia
  • Selecció de xoriços: Joselito amb porc de gla, ibèric, Zamora i altres varietats artesanes per cuinar o menjar al tall

formatges

Una gran selecció de formatges fa que els nostres clients trobin productes adequats a les seves expectatives, ja siguin experiències gastronòmiques o formatges de qualitat per al consum quotidià. 

La nostra proposta passa per preservar l’equilibri entre les petites formatgeries artesanes de proximitat, els formatges europeus més reconeguts i les aportacions innovadores més exòtiques.

  • Selecció de formatges “manchegos” D.O.: Ojos de Guadiana,  Pessebre, “Añejos” artesans
  • Selecció en formatges francesos:  Brie, Roquefort,  Munster
  • Parmigiano Reggiano D.O. 24 mesos de curació
  • Formatges artesans de cabra baixos en greix
  • Formatges catalans de cabra “de tovalló”
  • Gorgonzola
  • Pecorino
  • Comté D.O. 30 mesos de curació
  • Formatge fresc de pastor natural